carti_1_bs_original carti_bs_original
AcasăGalerieÎn curândComenziConsultatiiProgramariCursuriDespre cursSeria ISeria a II-aAlte locaţiiLinkuri utileGuestbookContactLinkuri
PLASA_bs_original
        Aceasta este o oportunitate inegalabilă pentru cei care doresc să afle cele mai recente progrese şi descoperiri ale Dr. Sankaran în practica homeopatică. 

         Forţa din spatele dezvoltării ideilor Dr. Sankaran este convingerea că homeopatia ar trebui să dispună de o metodă clară, practică şi coerentă. Metodele homeopaţilor au fost atât de diferite încât a existat o uimitoare inconsistenţă în ceea ce priveşte rezultatele. Scopul Dr. Sankaran este să împărtăşească un sistem clar, simplu, exact şi care să poată fi reprodus. 

        Modul de lucru, modalitatea sa de luare a cazului, de analizare şi de prescriere oferă o cale sigură pe care practicienii o pot urma pentru a obţine rezultate sigure şi consistente într-o măsură cât mai mare. Şi ceea ce este cel mai important, acest sistem poate fi predat, învăţat şi reprodus!

          Indiferent dacă acesta este primul dumneavoastră contact cu metoda Dr.Sankaran sau dacă aţi studiat-o anterior, veţi reveni asupra practicii dumneavoastră cu o nouă viziune, cu o înţelegere mai profundă şi cu încredere. 

           Cursul constă în principal în vizionarea modului în care Dr. Sankaran tratează pacienţii în direct de la prima consultaţie şi până la follow-up-uri. Dr. Sankaran a alcătuit cursul astfel încât să le permită homeopaţilor să înţeleagă fiecare aspect al modului său de lucru. 

           Comentariul său extraordinar şi analiza sa se intercalează pe parcursul fiecărui caz. Acest lucru îi permite privitorului să înţeleagă exact modul în care lucrează şi gândeşte el în fiecare etapă. 

           CURSUL VIDEO al Dr. SANKARAN este o specializare clinică foarte sistematică, avansată, intensivă şi inovativă care include:

  • Construirea cazului pe baza suferinţei principale pentru a face o mai bună legătură între perturbarea forţei vitale şi similimum.
  • Folosirea senzaţiilor vitale pentru identificarea cu exactitate a regnului, subregnului şi sursei.
  • Iniţierea în aplicarea celei mai recente şi mai importante descoperiri ale sale: cele şapte nivele ale experienţei, principiu care oferă o imagine edificatoare pentru luarea cazului, alegerea remediului şi a potenţei.
  • Studierea în profunzime a noilor nivele ale percepţiei în vederea dezvoltării abilităţii de a asculta şi de a observa senzaţiile vitale actuale şi tiparele energetice ale pacienilor.
  • Regnul vegetal, o studiere mai profundă a senzaţiilor familiilor de plante.
  • Regnul animal, explorarea remediilor animale şi a caracteristicilor animalelor.
  • Regnul mineral: structura sistemului periodic şi aplicarea sa directă în scopul selectării remediului.
  • Miasmele: o schemă detaliată şi diferenţierea lor folosind modelul său. 

Toate acestea sunt exemplificate cu ajutorul unor cazuri video memorabile şi a unor prezentări ilustrative care fac acest curs foarte relevant şi foarte util pentru cei care îl urmează. 

Prima serie de Cursuri video cuprinde 4 module a două zile, iar cea de-a doua serie, 3 module a câte 2 zile.
AcasăGalerieÎn curândComenziConsultatiiProgramariCursuriDespre cursSeria ISeria a II-aAlte locaţiiLinkuri utileGuestbookContactLinkuri